Programmamakers

Ik was al vroeg (60 er jaren) bezig met muziek. Opgegroeid in de tijd van de Rolling Stones en de Beatles. Vanaf +/- 10 jaar speel ik zelf gitaar en heb in diverse bands gespeeld waaronder de Rolling Stones coverband "Instead of Stones".

Na ruim 35 jaar achter de draaitafel gestaan te hebben van de RoundandSound drive-in Show werd het tijd voor nog iets leuks, Roundandsound Radio.

Ik draai al plaatjes vanaf de jaren 70, toendertijd met mijn drive-in show in zuidoost Drenthe, later bij de Ziekenomroep.

Ik wil meer inhoudelijke en inspirerende inside-informatie opzoeken en delen.

Toen ik destijds hoorde dat RoundandSound Radio nog wat programmamakers nodig had heb ik me aangemeld.

Ik ben begonnen zij de ziekenomroep ZOA in Den Haag begin jaren 90

Ik ben ongeveer 35 jaar geleden begonnen en heb verschillende programma’s gemaakt. Vooral met klassieke muziek, maar ook over de lokale politiek.

Ik neem je even terug naar de 60e en 70e jaren, luisterde op de midden golf op een klein radiootje naar radio Veronica, wie niet trouwens.

Sinds november 2018 maak een aantal programma’s op RoundandSound Radio, Spotlight on Music, Onbekend maakt Onbemind en samen met Bram van den Berg Earplugs Allowed.

Als kind van 3 jaar zat ik al met een microfoon voor een cassetterecorder te spelen. Op iets latere leeftijd (8 – 9 jaar) maakte ik er een sport van om voetbalwedstrijden op de radio van extra commentaar te voorzien.

Het radioverhaal begint in de jaren 80, alwaar voor het eerst op een zolderkamertje clandestien werd uitgezonden op de FM.

Ik volg al sinds 1968/1969 de hitparadelijsten en muziek, via Radiostations Luxenbourg,Caroline,Veronica,Noordzee etc. sinds 1974 tm 1985 DJ in discotheken geweest CandleLight, de Woage, Quotation etc. en in 2012 radio bij AchterhoekFM en sinds November.2018 bij RoundandSound. Ben via diverse PopQuizen van Tom’dikke’Blomberg geintereseerd geraakt voor het motto de plaat en z’n verhaal, achtergrond en […]

Ik ben als radiomaker begonnen in de jaren 70's. Inmiddels werk ik voor twee stations op professionele basis. Ik ben een hele grote Beatle-fan, en verzamelaar. Ook verzamelaar van jinglepakketten.

Ik ben al sinds jaren 80 bezig met het Dj’en. Ik produceer elke week een 90s Forever mix die op de vrijdagavond te horen is.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het maken van radio-programma's. Ik ben volop actief geweest in het westen van Nederland als programma maker bij diverse lokale en regionale omroepen en ben programmaleider geweest bij de Haagse lokale Omroep Lokatel

Ik ben verantwoordelijk voor vele programma's in het heden en verleden bij diverse radio stations. Verder door de jaren heen op verschillenden internet stations waaronder Radio Mi Amigo 192, Radio Monique 963, Radio Northsea International (Engeland) en Radio Atlantis Amsterdam.

Ik ben in 1972 begonnen en heb ook in dat jaar mijn eerste programma gepresenteerd. In de loop der jaren ben ik onder meer te horen geweest op het Haagse Hofstad Radio, Radio Noordzee Nationaal, Arrow Classic Rock, BNR Nieuwsradio, Radio 192 en Omroep Flevoland

Luister nu naar

Title

Artist

Background