Gerard Enzerink


Gerard Enzerink shows

Ik neem je even terug naar de 60e en 70e jaren, luisterde op de midden golf op een klein radiootje naar radio Veronica, wie niet trouwens. Disco shows van Veronica en Avro’s Toppop waren een groot succes. En ja wat doe je dan met die vele feestjes die in jouw dorp worden georganiseerd. Met drie vrienden bouw je een eigen discomeubel met natuurlijk veel te grote luidspreker boxen……. een bakfiets geregeld, op de zijkanten de text disco team Black and White. En tot grote hilariteit van de inwoners van Gorssel gingen wij, met Radio Veronica natuurlijk keihard aanstaan, iedere keer op een overvolle bakfiets naar de vele feesten. Even opbouwen en draaien maar.

Als ik nu aan de naam terug denk waren wij onze tijd ver vooruit. Daarna ging het snel met de andere jongeren van een plaatselijke jeugdsoos een nieuw Discoteam gestart. Improvisium groot succes in het oosten van het land. En het grotere werk, dj in discotheek ‘t Bockje in Bathmen een prachtige tijd.

Maar ja dan ga je trouwen en verhuizen naar Den Haag, Liefde voor muziek blijft en in plaats van hele weekenden draaien komen daar de concerten voor in de plaats. Tot twee jaar geleden een reünie van onze oude jeugdsoos, georganiseerd door ja ja Harco van Dijk en dan begint het toch weer te kriebelen. Ik maak een proefuitzending op Roundandsound radio, wel even heel anders zo zonder 400-500 dansende bezoekers voor je neus, maar twee beeldschermen… Maar zeker net zo leuk !!!!!!!

Mijn thuisstudioHuidig nummer

Titel

Artiest

Background