DreamExpress

Gepland op

Zaterdag 22:00 00:00

Dream- express net even anders...

Gelabeld als, , ,
Wat begon met een fantasiewereld in een denkbeeldige trein waar alles aanwezig was als je maar even met je vingers knipte…. is langzaam veranderd in een muziekprogramma waarbij de 60e 70e 80e jaren muziek wel de boventoon voert.

Dit aangevuld met wat flauwekul en (soms serieuze) items…. zoals opvallend nieuws…. de Stoomplaat.....the love zone.......….lekker lang tot het gaatje…. dubbel op..... de religie en Zentijd......
Iedere zaterdag vanaf 22.03 uur tot 00.00 uur hoop ik 2 uur lang, een leuk programma te maken waar je geniet van de muziek en zo af en toe van een beetje flauwekul.

 

Ik heb een brede liefde voor muziek en als je mij vraagt welk genre. band, zanger of zangeres vindt je het leuks…… ik zou geen keuze kunnen maken. Maar als ik het toch zou moeten omschrijven dan is het toch het wat populairdere werk, maar in de Dreamexpress ben ik ook altijd op zoek naar wat onbekender werk wat lekker in het gehoor ligt. Van heel rustig bijvoorbeeld Simon and Garfunkel tot het wat steviger werk van Bruce Springsteen om je toch een idee te geven van het programma.Maar dat dekt absoluut niet de lading hoor…….

Heb je een leuk verzoekje, idee of wil je gewoon wat leuks, spannends of interessants melden. Mail het naar: dreamexpress@roundandsound.nl


Lees verder

DreamExpress Crew


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background