Gerdien Lindblad


Gerdien Lindblad shows

Ik ben Gerdien Lindblad, toen ik destijds hoorde dat RoundandSound Radio nog wat programmamakers nodig had heb ik me aangemeld.
De mannen die de andere programma’s verzorgen hebben veel muziekervaring, ik niet maar tijdens de  afgelopen bijna 4 jaar nu dat ik mijn programma maak heb ik veel veel bijgeleerd.
Ik vind het erg leuk om persoonlijk contact te hebben met de muzikanten ,dus veel muziek die ik draai is van muzikale vrienden die ik op Facebook of op andere plaatsen tegenkom.

Ik ben door de jaren heen andere muziek gaan waarderen toen ik jong was luisterde ik naar Genesis, Steve Hacket, Supersister, Emmerson Lake and Palmer, Neil Young,Frankie Miller etcetera.
Veel elektronische muziek en Blues. Pas later ontdekte ik dat er in de country ook lekkere stevige muziek werd gemaakt en ben ik daar veel naar gaan luisteren.
Vanwege mijn programma ging ik ook andere soorten van muziek waarderen en ik kan zeggen dat er verrassende dingen tussen zitten, nu luister ik naar Blue Grass, Roots, Country, Blues en ook af en toe Soul.

Mijn thuisstudioHuidig nummer

Titel

Artiest

Background