Teamleden

Ik was al vroeg (60 er jaren) bezig met muziek. Opgegroeid in de tijd van de Rolling Stones en de Beatles. Vanaf +/- 10 jaar speel ik zelf gitaar en heb in diverse bands gespeeld waaronder de Rolling Stones coverband "Instead of Stones".

Na ruim 35 jaar achter de draaitafel gestaan te hebben van de RoundandSound drive-in Show werd het tijd voor nog iets leuks, Roundandsound Radio.

Ik draai al plaatjes vanaf de jaren 70, toendertijd met mijn drive-in show in zuidoost Drenthe, later bij de Ziekenomroep.

Ik wil meer inhoudelijke en inspirerende inside-informatie opzoeken en delen.

Ik ben begonnen zij de ziekenomroep ZOA in Den Haag begin jaren 90

Ik ben ongeveer 35 jaar geleden begonnen en heb verschillende programma’s gemaakt. Vooral met klassieke muziek, maar ook over de lokale politiek.

Ik neem je even terug naar de 60e en 70e jaren, luisterde op de midden golf op een klein radiootje naar radio Veronica, wie niet trouwens.

Sinds november 2018 maak een aantal programma’s op RoundandSound Radio, Spotlight on Music, Onbekend maakt Onbemind en samen met Bram van den Berg Earplugs Allowed.

Als kind van 3 jaar zat ik al met een microfoon voor een cassetterecorder te spelen. Op iets latere leeftijd (8 – 9 jaar) maakte ik er een sport van om voetbalwedstrijden op de radio van extra commentaar te voorzien.

Het radioverhaal begint in de jaren 80, alwaar voor het eerst op een zolderkamertje clandestien werd uitgezonden op de FM.

Ik volg al sinds 1968/1969 de hitparadelijsten en muziek, via Radiostations Luxenbourg,Caroline,Veronica,Noordzee etc. sinds 1974 tm 1985 DJ in discotheken geweest CandleLight, de Woage, Quotation etc. en in 2012 radio bij AchterhoekFM en sinds November.2018 bij RoundandSound. Ben via diverse PopQuizen van Tom’dikke’Blomberg geintereseerd geraakt voor het motto de plaat en z’n verhaal, achtergrond en […]

Ik ben als radiomaker begonnen in de jaren 70's. Inmiddels werk ik voor twee stations op professionele basis. Ik ben een hele grote Beatle-fan, en verzamelaar. Ook verzamelaar van jinglepakketten.

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background